Priser

Her ser du mine priser. Da fotografering altid er individuelt, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig, hvis du har en opgave eller forespørgsel, som ikke er beskrevet her. Og så er alle spørgsmål meget velkomne - altid. 

Børne & familiefotografering

Skal jeg forevige de magiske øjeblikke med din baby, kærligheden mellem søskende, jeres families smil eller andre specielle stunder, så glæder jeg mig til at fange alle de helt særlige momenter, som opstår i ægte og naturlige situationer.

  • Pris:  kr. 1.500,00 (OBS! prisændring for alle bookinger der ligger efter  1/8-20 til 1700 kr.)
  • 45-60 minutters fotografering på aftalt lokation (jeg giver som udgangspunkt forslag, men I må gerne have specifikke ønsker)
  • Du modtager en oversigt med alle billeder, og kan frit vælge dine 12 favoritter
  • Billederne leveres som digitale filer, som sagtens kan printes til fx plakater eller fotobøger.
  • Udover de 12 billeder, som er med i prisen, kan du tilkøbe flere billeder, hvis du har lyst. Det koster 50 kr. pr. stk.
  • Pris pr. km kr. 5,00. De første 15 km fra min bopæl i Skanderborg er gratis.

Familiens begivenheder

Prisen aftales alt efter begivenheden. Det kan være bryllup, barnedåb, konfirmation, navngivning, fødselsdage, receptioner mv. Send mig en mail, hvor du fortæller lidt om begivenheden, hvilke ønsker du har til fotografering, og hvor mange timer du ønsker fotografering.

Erhverv, konferencer, events, webshops & brands 

Prisen aftales alt efter din opgaves ønsker og omfang. Det kan være alt fra receptioner til medarbejderportrætter eller blot websitebilleder af kontormiljøet. Send mig en mail, hvor du fortæller lidt om dine ønsker.