Om Studio Nørgaard

Hvem er jeg? 

Jeg hedder Tania Nørgaard og bor i Skanderborg.

Jeg er 35 år, gift og mor til to små krudtugler, og så elsker jeg at tænke kreativt. Gennem fotografering får min kreative side lov at blomstre.  

I 2012 blev jeg færdiguddannet med en kandidatgrad i virksomhedskommunikation, og de sidste 8 år har jeg arbejdet med 360 graders marketing. Jeg har både stiftet bekendtskab med bureauverdenen, modebranchen og detailuniverset. Det har givet mig en solid erfaring indenfor markedsføring, kommunikation, formidling og æstetik. En erfaring som jeg til en hver tid vil have i baghovedet, når jeg tager dine billeder. 

I 2019 tog jeg springet som selvstændig, og lod min drivkraft og passion tage over, så jeg kunne forfølge drømmen om at forevige øjeblikke gennem min kameralinse. 

Hvorfor vælge mig?

Min passion for fotografering er opstået gennem min dedikation til mine instagramprofiler @tanianoergaard og @studionoergaard. Her er ÆSTETIK kodeordet, og det er dette helt særlige æstetiske øje, som sættes i spil, når jeg fotograferer. 

Som freelance autodidakt fotograf er det mit engagement og min ihærdighed som er mit grundlag. Jeg bruger min kreativitet og min æstetiske sans til at fange det unikke i billedet - uanset om det er porcelæn, mad, events eller ansigter. 

Alle spørgsmål og forespørgsler er fuldstændigt uforpligtende, og jeg søger altid at give mine kunder den bedste vejledning.

Måske er jeg den rette fotograf til din opgave?
 

Nørgaard Studio ApS
Agerhønebakken 10
8660 Skanderborg
CVR. 40734007