Priser

Her ser du mine priser. Da fotografering altid er individuelt, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig, hvis du har en opgave eller forespørgsel, som ikke er beskrevet her. Og så er alle spørgsmål meget velkomne - altid. 

Børne & familiefotografering

Skal jeg forevige de magiske øjeblikke med din baby, kærligheden mellem søskende, jeres families smil eller andre specielle stunder, så glæder jeg mig til at fange alle de helt særlige momenter, som opstår i ægte og naturlige situationer. Her får I ikke enkeltbilleder, men en her serie fra vores session sammen. 

  • Prispakke pr. 1/11:  kr. 2.400,00 alt inkl. garanti for 30 færdigredigerede billeder. Er der flere, får I dem alle tilsendt.
  • 45 minutters fotografering på aftalt lokation (jeg giver som udgangspunkt forslag, men I må gerne have specifikke ønsker. Det er dog ikke sikkert at jeg kan opfylde ønsket).
  • Billederne leveres som digitale filer, som sagtens kan printes til fx plakater eller fotobøger.
  • Pris pr. km kr. 5,00. De første 15 km fra min bopæl i Skanderborg er gratis. OBS! Jeg kører pt. ikke udenfor Skanderborg og Århus pga. stor efterspørgsel. 

Familiens begivenheder

Prisen aftales alt efter begivenheden. Det kan være bryllup, barnedåb, konfirmation, navngivning, fødselsdage, receptioner mv. Send mig en mail, hvor du fortæller lidt om begivenheden, hvilke ønsker du har til fotografering, og hvor mange timer du ønsker fotografering.

Erhverv, konferencer, events, webshops & brands 

Prisen aftales alt efter din opgaves ønsker og omfang. Det kan være alt fra produktbilleder, styrede billeder til digitale medier, billeder til website og stillingsopslag, medarbejderportrætter eller events. Send mig en mail, hvor du fortæller lidt om dine ønsker. Så finder vi den helt rette pris til din opgave.